Доступність посилання

ТОП новини

Редактори галузевих видань обурені словами держсекретаря Олександра Зінченка про необхідність знищення галузевих ЗМІ - журналісти переконані, що така преса повинна існувати в Україні. Сьогодні у Києві у відбулося термінове засідання з цього приводу


8 лютого в Ужгороді держсекретар заявив, що “треба знищувати як клас галузеві засоби масової інформації”, бо вони “хвалять свої галузі”.

Редактор газети “Альтернатива плюс” міста Вугледар Наталія Іванова схвильована фактом, що після 13 років незалежності держсекретар України пропонує закрити пресу. Голова Національної спілки журналістів Ігор Лубченко закликав керівників усіх структур новопосталої влади не звужувати і так не дуже розгалужений інформаційний простір держави.

8 лютого в Ужгороді держсекретар заявив, що “треба знищувати як клас галузеві засоби масової інформації”, бо вони “хвалять свої галузі”. Сам Олександр Зінченко не був присутнім на засіданні, але Андрій Чирва, керівник управління моніторингу та аналізу медіа простору, пообіцяв донести позицію редакторів до держсекретаря.
XS
SM
MD
LG