Доступність посилання

ТОП новини

Група “Гринджоли” почала активну підготовку до виступу на конкурсі “Євробачення-2005” у травні, повідомили на прес-конференції самі музиканти


Біля агенства “УНІАН” соціал-демократична молодь зустрічала групу “Гринджоли” непривітними вигуками: “Ані Лорак! Ані Лорак!”


Біля агенства “УНІАН” соціал-демократична молодь зустрічала групу “Гринджоли” непривітними вигуками: “Ані Лорак! Ані Лорак!”

На прес-конференції музиканти не реагували на прихильників Ані Лорак і повідомили, що на сцені “Євробачення” будуть передавати енергетику Майдану під час Помаранчевої революції. А пісня “Разом нас багато” за три тижні буде повністю готова для міжнародного конкурсу.

Говорить музикант “Гринджолів” Роман Костюк: “Можливо зміниться текст пісні, а також назва на “Пісня свободи” або “Пісня вільних людей”.

Тим часом Європейський союз мовлення, який займається організацією пісенного конкурсу "Євробачення”, вивчає політичний вплив пісні “Разом нас багато”, що стала гімном Помаранчевої революції. Як сказав виконавчий продюсер Сванте Стокселіус в інтерв’ю шведській газеті "Aftonbladet", якщо це виявиться політичною пропагандою, такий факт суперечитиме правилам. Також деякі західні видання стверджують, що українська пісня є рімейком революційної іспанськомовної пісні 1960-х років "Об’єднаний народ ніколи не перемогти".
XS
SM
MD
LG