Доступність посилання

ТОП новини

Василь Цушко: “Я не виключаю, що ми є свідками саботажу в Одесі”.


Петро Каландирець

Голова Одеської облдержадміністрації Василь Цушко
Одеса, 8 березня 2005 - Голова Одеської обласної державної адміністрації Василь Цушко, заявив, що обов’язково стане справжнім “народним губернатором”. Серед першочергових своїх завдань він бачить покращення життя селян, відродження шкіл на селі, боротьбу з поширенням епідемії СНІДу та туберкульозу. Турбують його випробування з якими щодня зустрічаються мешканці Одеси...

Спадщину, яка дісталася нинішньому голові обласної державної адміністрації від його попередника, не можна назвати скарбом.

У багатьох школах Одеси сьогодні надзвичайно холодно. Але, учні далі перебувають у освітніх закладах. Як наслідок, значне зростання кількості хворих на грип та інші небезпечні хвороби.

Одеська обласна державна адміністрація поширила цими днями пресовий реліз для засобів масової інформації.

“У зв’язку з відключенням електроенергії в Одесі і Одеській області на адреси Президента, Кабінету міністрів і обласної державної адміністрації надходять численні скарги від одеситів, які вчасно платять за спожиту електроенергію. Саме для обговорення цієї проблеми віце-прем’єр-міністр України Роман Безсмертний мав зустріч з Головою Одеської облдержадміністрації Василем Цушком. Роман Безсмертний підкреслив, що держава, в особі Фонду державного майна України, є власником 25% акцій відкритого акціонерного товариства “Одесаобленерго”. Віце-прем’єр доручив керівнику облдержадміністрації сформувати комісію у складі, зокрема, силових відомств та інших державних установ. Комісія має дати оцінку відповідності діяльності “Одесаобленерго” законодавству України та визначити шляхи виходу з кризи у постачанні енергоенергії”, йдеться у прес релізі.

Василь Цушко вітає жінок з 8 березня
Саме після виборів Президента України в Одесі загострилися проблеми з енергопостачанням і теплом... Регіональні політики вже неодноразово заявляли про саботаж з боку Одеської міської влади, її бажання скомпроментувати нову державну владу.

Голова обдержадміністрації Василь Цушко повідомив радіо “Свобода”, що “після нещодавнього загострення погодних умов і був зупинки руху транспорту автошляхами регіону – в районах області був організований самотаж”.

Василь Цушко: “Не чистили дороги. Все це робили “старі” голови районних державних адміністрацій. Доречі, два тижні у Кабінеті міністрів України лежать документи і хтось не бажає звільнення цих старих голів райдержадміністрацій. Може таким чином мені хочуть показати, “хто у домі господар”?”

Нажаль, дорожники приєдналися до робіт з розчищення автошляхів від снігу лише після жорсткої розмови. “Це називається елементарним саботажем з боку облавтошляхів і з боку всіх його районних структур. Якщо цей саботаж має місце на такому прикладі, можливо є правда у ваших словах і стосовно ситуації в Одесі”, вважає Василь Цушко.

Керівник обласної державної адміністрації переконаний, що нині існує реальна можливість покращити умови життя мешканців регіону після приходу нової обласної влади. Головна передумова – професійна влада. З цією метою нині ведуться переговори про можливі кадрові призначення з представниками різних політичних партій і блоків.
XS
SM
MD
LG