Доступність посилання

ТОП новини

На Прикарпатті створена обласна організація Національного альянсу.


Іван Костюк

Івано-Франківськ, 9 березня 2005 - Лідери молодіжних організацій Івано-Франківщини, які взяли активну участь у Помаранчевій революції, вирішили об’єднатися в єдину структуру. Обласна організація Національного альянсу відтепер представлятиме активістів «Пори», «Чистої України» та «Студентської хвилі» на всеукраїнському рівні.

Активісти молодіжних організацій «Пора», «Чиста Україна», «Студентська хвиля» та студентських страйкових комітетів Івано-Франківська вирішили об’єднатись. Вони створили обласну організацію національного альянсу, яка стала частиною всеукраїнської структури. Лідери новоствореної організації заявили, що об»єдналися як з метою впливу на владу, так і входження до неї. Відтепер, переконані вони, молодь не може бути відсторонена від творення майбутнього України. Відразу ж івано-франківський Національний альянс провів акцію «100 днів для влади».

Учасники акції виставили перед приміщенням обласної держадміністрації плакати з гаслами «Брехня», «Цензура», «Корупція», «Темники», «Безнадія». Скандуючи «Влада для народу», вони розірвали ці символи минулої влади і викинули їх на символічний смітник історії. Водночас молодь попередила нинішню владу іншими гаслами «Ми СТОмились чекати!», «Досить проСТОрікувати!», «ПроСТО дійте!», «Ми на СТОрожі!» і наголосила, що дають новій владі на активізацію своїх дій рівно сто днів.

В іншому ж випадку молодь пікетуватиме адміністративні будинки і вимагатиме від влади рішучих кроків та прийняття нових рішень задля якісних змін у державі та реґіоні. Лідери Івано-Франківської обласної організації Національного альянсу переконані, що їхня організація стане найпотужнішою та найвпливовішою молодіжною політичною структурою на Прикарпатті.
XS
SM
MD
LG