Доступність посилання

ТОП новини

Кілька сотень прихильників партії "Єдина Україна" сьогодні зранку пікетували Верховну Раду з вимогою ухвалити законопроект, який передбачає скасування закону "Про обов''язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів"


Учасники пікету вимагають доопрацювати закон , оскільки він не передбачає диференціації доходів громадян, а також суперечить іншим законодавчим актам України.

Учасники пікету вимагають доопрацювати закон , оскільки він не передбачає диференціації доходів громадян, а також суперечить іншим законодавчим актам України.

Народний депутат , голова партії “Єдина Україна” Богдан Губський: “Люди, які сьогодні не мають грошей, не мають можливості платити. Ми вважаємо: треба відмінити обов’язкове страхування машин. Той закон, який був несправедливо прийнятий, треба відмінити, піти до людей, до фахівців, до людей, порадитися. Публічно це питання обговорити, пояснити людям, за що вони платять, і після того приймати закон”.

Водночас не всі депутати вважають що необхідно скасовувати закон. Народний депутат Ігор Шурма зазначає, якщо суму автострахувнаня зробити диференційованою від вартості автомобіля, то закон задовольнить усіх.

Ігор Шурма: “Це вкрай необхідний закон, який повинен внести в суспільство цивілізовані форми співіснування. Так існує не тільки Україна – так існує цивілізована Європа. Я не сприймаю тезу, що на сьогоднішній день внесення страхових внесків - це непосильно для українського народу. Я думаю, для того, хто спромігся купити автомобіль, посильно заплатити цю суму”.
XS
SM
MD
LG