Доступність посилання

ТОП новини

Голову Донецької обласної ради Бориса Колесникова затримали учора в Києві у справі про зловживання службовим становищем та вимагання. Про це повідомив сьогодні Генеральний прокурор Святослав Піскун, виступаючи у парламенті. Генпрокурор Піскун додав, що Борис Колесников фігурує і в іншій кримінальній справі, про сепаратизм


Опозиція продовжує наполягати на тому, що справа Колесникова - це вияв політичного тиску е лише на нього, й на всю опозицію. Близько 4 тисяч прихильників Партії регіонів і Прогресивної соціалістичної партії провели в Донецьку мітинг на підтримку затриманого голови Донецької обласної ради Бориса Колесникова.


У Верховній Раді виступив і міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, який повідомив подробиці справи Бориса Колесникова: “Це чисто кримінальна справа. Розслідуванням у справі встановлено, що голова Донецької обласної ради Колесников шляхом погроз відповідним громадянам вбивством вимагав від них передати йому та іншим вказаним особам акції, які належали цим громадянам. На людину, щодо якої вимагалося віддати акції, було здійснено три рази замах на вбивство: один раз вибухом і двічі з автоматичною зброєю. Яка політика, шановні? Натуральний бандитизм!"

Генпрокурор Піскун додав, що Борис Колесников фігурує і в іншій кримінальній справі, про сепаратизм.

Піскун поінформував депутатів: “Колесникову забезпечено право на захист, і з першої хвилини затримання з ним працюють адвокати. В даний час Колесников як підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового утримання МВС України в місті Києві. Стан здоров”я Колесникова задовільний, сьогодні і вчора він пройшов медичне обстеження. По цій же справі на підставі постанов суду вчора в Донецьку була проведена низка обшуків”.

Опозиція продовжує наполягати на тому, що справа Колесникова - це вияв політичного тиску е лише на нього, й на всю опозицію.

Близько 4 тисяч прихильників Партії регіонів і Прогресивної соціалістичної партії провели в Донецьку мітинг на підтримку затриманого голови Донецької обласної ради Бориса Колесникова.
XS
SM
MD
LG