Доступність посилання

ТОП новини

Голову Донецької обласної ради Бориса Колесникова шантажували у Секретаріаті Президента, заявив журналістам лідер Партії регіонів Віктор Янукович, вийшовши із зали Печерського суду Києва. Там у закритому режимі розглядають скаргу щодо затримання Колесникова


За словами провідника регіоналів, Колесников зробив у суді заяву про те, що 1 квітня його запросили до Секретаріату Президента і запропонували внести до списків на майбутніх парламентських виборах прізвища тих людей від Партії регіонів, котрі йому будуть названі Секретаріатом Президента

Віктор Янукович: “Він назве конкретні прізвища, хто його шантажує у політичних питаннях”.

За словами провідника регіоналів, Колесников зробив у суді заяву про те, що 1 квітня його запросили до Секретаріату Президента і запропонували внести до списків на майбутніх парламентських виборах прізвища тих людей від Партії регіонів, котрі йому будуть названі Секретаріатом Президента.

Голову Донецької обласної ради Колесникова затримали у Києві 6 квітня. Генпрокуратура звинувачує його у зловживанні службовим становищем і здирництві. Опозиція назвала це розправою з боку нової влади.

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко після обіду прибув до Донецька, щоб інформувати про перебіг справи Колесникова. Він вкотре заявив журналістам, що ця справа не є політичною.
XS
SM
MD
LG