Доступність посилання

ТОП новини

До Симферополя прибула перша колона учасників акції “Азатлак – Свобода”, які протестують проти засудження групи кримських татар за резонансною справою про бійку в симферопольському барі “Коттон-клаб”


Учасники пішого походу вимагають перегляду кримінальної справи проти 6-х кримських татар, засуджених торік до позбавлення волі термінами від півтора до 9 років. Вони вважають вирок політично вмотивованим, а саму справу – сфальсифікованою спеціально до виборів.

Кілька сотень жителів Південного узбережжя Криму, які 9 квітня вийшли із Симеїза, приєдналися до мешканців наметового містечка, розбитого на центральному майдані Симферополя.

Учасники пішого походу вимагають перегляду кримінальної справи проти 6-х кримських татар, засуджених торік до позбавлення волі термінами від півтора до 9 років. Вони вважають вирок політично вмотивованим, а саму справу – сфальсифікованою спеціально до виборів. Ще одна колона учасників акції протесту рухається до Симферополя через Бахчисарай. Її організатори заявили, що протестні заходи триватимуть доти, доки незаконно, на їхню думку, засуджені співвітчизники не вийдуть з-за грат.
XS
SM
MD
LG