Доступність посилання

ТОП новини

Почала роботу урядова комісія з вирішення проблемних питань діяльності Міжнародного аеропорту “Бориспіль” та авіакомпанії “АероСвіт”


За розпорядженням Кабміну, до комісії увійшли спеціалісти низки міністерств і відомств. Йдеться про тривалий конфлікт між аеропортом та однією з найкрупніших авіакомпаній України “АероСвіт”, яка серед інших комерційних структур, приватизувала значні земельні масиви аеропорту. Виникли ускладнення з його розширенням та реконструкцією. Під ці роботи уряд Японії виділив кредит, близько 172 мільйонів доларів.


За розпорядженням Кабміну, до комісії увійшли спеціалісти низки міністерств і відомств. Йдеться про тривалий конфлікт між аеропортом та однією з найкрупніших авіакомпаній України “АероСвіт”, яка, серед інших комерційних структур, приватизувала значні земельні масиви аеропорту. Виникли ускладнення з його розширенням та реконструкцією. Під ці роботи уряд Японії виділив кредит близько 172 мільйонів доларів.

Віце-прем’єр-міністр Микола Томенко висловив переконання, що землі будуть повернуті державному аеропорту “Бориспіль”. “Це буде реконструкція державного підприємства з державною землею”, - зазначив Томенко.
XS
SM
MD
LG