Доступність посилання

ТОП новини

Чотирьом українцям, котрих затримали у Мінську як учасників маршу “Чорнобильський шлях”, Білорусь заборонила на 5 років в''їзд до країни


Посольство України в Мінську разом з адвокатом готує скарги у Департамент із питань громадянства й міграції МВС Білорусі від імені затриманих українців. Найближчими днями завершуються терміни адмінарешту українців. Вже сьогодні мають випустити одного із них. Молодіжні організації продовжують пікетувати посольство Білорусі у Києві, вимагаючи звільнення затриманих.


За даними прес-служби українського МЗС, у середу консул України зустрівся із затриманими, і вони розповіли, що представник мінської міліції вручив чотирьом з них постанови про видворення з Білорусі після завершення строку арешту, а також заборону на в''їзд у країну упродовж 5 років. Ще один українець також одержав повідомлення про початок процедури його депортації з Білорусі.

Посольство України в Мінську разом з адвокатом готує скарги у Департамент із питань громадянства й міграції МВС Білорусі від імені затриманих українців.

Найближчими днями завершуються терміни адмінарешту українців. Вже сьогодні мають випустити одного із них. Молодіжні організації продовжують пікетувати посольство Білорусі у Києві, вимагаючи звільнення затриманих.
XS
SM
MD
LG