Доступність посилання

ТОП новини

ЖУРНАЛІСТИ ВВАЖАЮТЬ НАЙСКАНДАЛЬНІШИМ ЧЛЕНОМ УРЯДУ ЗВАРИЧА, НАЙОПОЗИЦІЙНІШИМ ДО САМОГО УРЯДУ – КІНАХА – ОПИТУВАННЯ


Найзакритішим у спілкуванні з пресою журналісти назвали міністра з питань промислової політики Володимира ШАНДРУ і міністра з питань охорони навколишнього середовища Павла ІГНАТЕНКА. Опитування було проведене агентством УНІАН серед журналістів з Києва та регіонів України.

Репутацію скандальних членів уряду в очах журналістів мають також Роман БЕЗСМЕРТНИЙ, Давид ЖВАНІЯ, Анатолій ГРИЦЕНКО, Микола ТОМЕНКО (від 1 до 10%).

Також в анкеті, запропонованій агентством журналістам, було вміщено питання: “Кого б з урядовців Ви порадили Президенту звільнити у першу чергу?”. 60,3% журналістів, які відповіли на анкети, вважають, що Президент мав би звільнити Р.ЗВАРИЧА, 21,5% переконані, що таким урядовцем є О.БІЛОЗІР, 10,3% порадили б Президенту такий крок щодо А.КІНАХА.

Підстави для звільнення, на думку журналістів, є також у Р.БЕЗСМЕРТНОГО, С.ТЕРЬОХІНА та І.ПЛАЧКОВА (від 1 до 10 % відповідей), решта урядовців, які називались, набрали менше 1%.

Опитування було проведено агентством УНІАН під час прес-конференції керівників українського уряду 16 травня. Журналістам друкованих видань, телевізійним та радіожурналістам з Києва та всіх регіонів України було роздано 220 анкет. Відповіли на анкети 116 журналістів. Опитування проводилось анонімно.

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG