Доступність посилання

ТОП новини

Міліція продовжує оголошувати у міжнародний розшук колишніх українських посадовців


МВС намагається знайти екс-заступника голови Сумської обласної держадміністрації Олександра Кириченка. Обласна прокуратура інкримінує йому перевищення службових повноважень. Оголошений у мiжнародний розшук і колишній начальник управлiння МВС в Закарпатськiй областi Василь Варцаба. Він обвинувачується у низцi службових злочинiв. За даними МВС, Варцаба переховується за межами України. Перебуває у розшуку також колишній перший заступник голови Ради міністрів Криму Володимир Раєнко.

МВС намагається знайти екс-заступника голови Сумської обласної держадміністрації Олександра Кириченка. Обласна прокуратура інкримінує йому перевищення службових повноважень.

Оголошений у мiжнародний розшук і колишній начальник управлiння МВС в Закарпатськiй областi Василь Варцаба. Він обвинувачується у низцi службових злочинiв. За даними МВС, Варцаба переховується за межами України.

Перебуває у розшуку також колишній перший заступник голови Ради міністрів Криму Володимир Раєнко.

Правоохоронці повідомили, що прокуратура Криму підозрює Володимира Раєнка у злочинах, передбачених двома статтями Кримінального кодексу України, зокрема, зловживання службовим становищем. За даними кримської міліції, екс-віце-прем’єр переховується в Російській Федерації. Раніше кримська преса повідомляла, що Володимира Раєнка, який був першим заступником колишнього глави уряду автономії Сергія Куницина, підозрюють у причетності до махінацій із землею на Південному узбережжі Криму.
XS
SM
MD
LG