Доступність посилання

ТОП новини

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин та віце-президент Республіки Болгарія Ангел Марин під час сьогоднішньої зустрічі високо оцінили рівень політичного діалогу між Україною і Болгарією, повідомили в прес-службі Верховної Ради України


Вітаючи гостя, В.Литвин зазначив, що “відносини між Україною і Болгарією – зразок того, як можна забезпечити ефективні відносини в сучасних умовах”. У свою чергу, А.Марин високо оцінив дружню позицію України та рівень політичного діалогу між обома державами і наголосив на зацікавленості Болгарії у зміцненні стосунків з Україною.

Вітаючи гостя, В.Литвин зазначив, що “відносини між Україною і Болгарією – зразок того, як можна забезпечити ефективні відносини в сучасних умовах”. У свою чергу, А.Марин високо оцінив дружню позицію України та рівень політичного діалогу між обома державами і наголосив на зацікавленості Болгарії у зміцненні стосунків з Україною. Він також висловив вдячність за зусилля Української держави щодо створення належних умов для життя болгарських меншин в Україні та діяльності тих громадських організацій, які представляють їхні інтереси.

У перебігу зустрічі відбувся також обмін думками щодо парламентських виборів в Болгарії, які відбудуться 25 червня цього року, та в Україні в березні наступного року.
XS
SM
MD
LG