Доступність посилання

ТОП новини

Мер Львова Любомир Буняк 12 червня припинив голодування, повідомила представник прес-служби Львівської міськради


За її словами, він припинив голодування у зв''язку з приїздом повноважної комісії з перевірки судочинства. До складу комісії входять представники Міністерства внутрішніх справ, Верховного Суду й Служби безпеки України. Як повідомлялося раніше, 8 червня Любомир Буняк оголосив голодування, протестуючи проти системи судочинства у Львові.

Любомир Буняк
За її словами, він припинив голодування у зв''язку з приїздом повноважної комісії з перевірки судочинства. До складу комісії входять представники Міністерства внутрішніх справ, Верховного Суду й Служби безпеки України.

Як повідомлялося раніше, 8 червня Любомир Буняк оголосив голодування, протестуючи проти системи судочинства у Львові. Він вимагав направити у Львів повноважну комісію для перевірки судочинства. За словами Л.Буняка, упродовж останніх двох років у Львові склалася нестабільна ситуація через рішення судів, зокрема, рішення про арешт майна й рахунків міськради, скасування підвищення тарифів на комунальні послуги, рішення про виплату Буняком компенсацій моральної шкоди депутатам Верховної Ради Ярославу Кендзьору й Олександру Гудимі.
XS
SM
MD
LG