Доступність посилання

ТОП новини

У Львові під час урочистого відкриття меморіалу воїнів Української галицької армії президенти України і Польщі закликали народи обох країн будувати партнерське майбутнє, але не забувати і шанувати минуле та вчитися патріотизму


Віктор Ющенко зазначив, що воїни Української галицької армії були вірні своєму народові і боролися за рідну землю. “Щоб бути сильною, українська нація згадує всі свої найкращі злети. Ми будемо гідними наших великих предків. Вічна пам’ять героям! Нехай у віках живе слава Українській галицькій армії! Нехай живе мир і порозуміння між Україною і Польщею! Слава всім вам, слава Господу Богу і слава Україні!” .

Віктор Ющенко зазначив, що воїни Української галицької армії були вірні своєму народові і боролися за рідну землю. “Щоб бути сильною, українська нація згадує всі свої найкращі злети. Ми будемо гідними наших великих предків. Вічна пам’ять героям! Нехай у віках живе слава Українській галицькій армії! Нехай живе мир і порозуміння між Україною і Польщею! Слава всім вам, слава Господу Богу і слава Україні!”.

У ці хвилини на Личаківському цинтарі триває урочисте відкриття цвинтаря “Орлят”- моморіалу польським воякам, загиблим під час війни у 1918-1919 роках.
XS
SM
MD
LG