Доступність посилання

ТОП новини

Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко прогнозує створення дорожньої міліції замість департаменту Державтоінспекції. На думку Луценка, буде неправильно повністю забрати з доріг міліціонерів після ліквідації ДАІ. Найімовірніше, за дорогами у містах стежитиме дорожньо-патрульна служба. А на міжміських дорогах це робитиме дорожня міліція


Про ліквідацію ДАІ заявив сьогодні Президент Віктор Ющенко. Він розповів, що особисто бачив, як співробітники ДАІ патрулюють дороги заради отримання хабарів. Віктор Ющенко: “Якщо ДАІ і надалі сидітиме під кущами з бузиною, ДАІ не буде у цій країні. Ви дискредитували цю службу. Дискредитували. Тому я прийняв рішення – від сьогодні ніякого ДАІ в Україні не буде. Досить на заробітки, хлопці, виїжджати на ці дороги, досить мордувати водіїв”.

Юрій Луценко: “Більша частина перейде до єдиної патрульної служби, котра, як і в усіх європейських країнах, опікуватиметься станом правопорядку і на пішохідній частині, і на проїжджій. Це єдина патрульна служба, яку передадуть у підпорядкування райвідділам, міськвідділам міліції. А та частина, що працюватиме між містами, очевидно, під якоюсь новою назвою виконуватиме зовсім нові функції”.

Про ліквідацію ДАІ заявив сьогодні Президент Віктор Ющенко. Він розповів, що особисто бачив, як співробітники ДАІ патрулюють дороги заради отримання хабарів.

Віктор Ющенко: “Якщо ДАІ і надалі сидітиме під кущами з бузиною, ДАІ не буде у цій країні. Ви дискредитували цю службу. Дискредитували. Тому я прийняв рішення – від сьогодні ніякого ДАІ в Україні не буде. Досить на заробітки, хлопці, виїжджати на ці дороги, досить мордувати водіїв”.

Державтоінспекція нараховує зараз 23 тисячі співробітників.
XS
SM
MD
LG