Доступність посилання

ТОП новини

Президент України Віктор Ющенко переконаний, що Україна має хороший шанс на серйозне зростання внутрішнього валового продукту цього року


Він зазначив, що відчуває позитивні зрушення по кількох основних напрямках, які можуть забезпечити хорошу динаміку зростання ВВП. Зокрема, за словами В.Ющенка, йдеться про нормальне управління державними фінансами і забезпечення бездефіцитного бюджету, що зараз вдається робити уряду.

Про це глава держави заявив на прес-конференції за результатами засідання уряду. Він зазначив, що відчуває позитивні зрушення по кількох основних напрямках, які можуть забезпечити хорошу динаміку зростання ВВП. Зокрема, за словами В.Ющенка, йдеться про нормальне управління державними фінансами і забезпечення бездефіцитного бюджету, що зараз вдається робити уряду.

Крім того, за словами Президента, необхідно до 1 вересня здійснити перегляд п’яти з половиною тисяч регуляторних актів, які не відповідають засадам ринкової економіки, забезпечити прискорення процесу виділення земельних ділянок для будівництва та зробити правильні висновки з проблем у паливно-енергетичному комплексі та з квітневої ревальвації гривні, яка стимулювала імпорт, але водночас охолодила експорт.
XS
SM
MD
LG