Доступність посилання

ТОП новини

Партія регіонів в Одесі проти директора Аеропорту?..


Петро Каландирець

Учасники пікету ховаються від преси...
Одеса, 1 серпня 2005 - На думку місцевих аналітиків, проведений днями біля Одеської міської Ради нечисленний пікет став новим кроком у розпочатій інформаційній війні проти нещодавно призначеного генерального директора комунального підприємства „Міжнародний аеропорт „Одеса” Світлани Кобилянської. Для кореспондента радіо „Свобода” так і залишилися таємницею вимоги, які передали до заступника Одеського міського голови організатори пікету. Сформулювати їх в інтерв’ю пресі організатори заходу були нездатні.

Молоді люди, які стояли біля будинку мерії, повідомили, що пікет проти директора комунального підприємства був організований Партією регіонів. Серед тих хто стояв у мерії не було жодного працівника комунального підприємства. Деякі з „протестуючих” панічно лякалися фотоапаратів і камер ховаючи від них свої обличчя гаслами, які тримали у руках... Журналістів так і не поінформували, у яких саме „економічних прорахунках” обвинувачують пані Кобилянську? Натомість, молоді активісти Партії регіонів проголошували політичні гасла і обвинувачували нинішній депутатській корпус міськради, а серед них і Світлану Кобилянську, у „невірності екс-міському голові Руслану Боделану”.

У звіті про проведений пікет телекомпанія РІАК передала думку однієї з учасниць зустрічі із заступником Одеського міського голови, яка заявила, що „нині на території аеропорту навіть муха не сідає”. І це за умови, що саме минулого тижня вперше за історію комунального підприємства Міжнародний аеропорт Одеса приймав літак „Руслан”...

Світлана Кобилянська
Генеральний директор аеропорту, в інтерв’ю радіо „Свобода”, висловила жаль, що чим ближче вибори 2006 року „певні політичні сили прагнуть використовувати молодь для досягнення виконання власних політичних інтересів”.

За її словами, „перед мерією не стояв жоден справжній професіонал, який би працював на підприємстві. Саме тому це ганебна політична акція. Ми готові вислуховувати економічні поради, але не збираємося займатися політикою”.

Світлана Кобилянська вважає, що „нині необхідно використовувати час не для політичного протистояння. На порядку денному є підготовка до зими 2006 року, і закупівля спеціалізованої техніки. Необхідно розвивати нові напрямки, відкривати нові маршрути, реконструювати аеропорт і робити все можливе для успішного виходу на європейський ринок. Це нині наше найголовніше завдання”.

Дирекції комунального підприємства „Міжнародний аеропорт Одеса” доводиться працювати майже цілодобово. Це правда. Спадщина від колишнього керівництва потрапила з не найкращих...
XS
SM
MD
LG