Доступність посилання

ТОП новини

Серед потенційних інвесторів Одеси може опинитися Японія.


Петро Каландирець

Дружня зустріч
Одеса, 5 серпня 2005 - Про це йшла мова, 05 серпня, під час дружної зустрічі Одеського міського голови Едуарда Гурвіца з з Надзвичайним та Повноважним Послом Японії в Україні паном Кіщаро Амае.

Едуард Гурвіц був єдиним мером українського міста, який супроводжував Президента Віктора Ющенка під час його візиту до Японії.

„У японському місті Йокогама є достатньо дієздатне товариство дружби з Одесою. Було приємно побачити, що і через десять років після першого візиту, активісти товариства продовжують працювати і роблять все для зміцнення дружби наших міст. Ми запросили до Одеси мера цього японського міста і з нетерпінням чекатимемо на його візит”, сказав під час зустрічі Одеський міський голова.

Едуард Гурвіц повідомив, що Одеса очікує наприкінці жовтні поточного року візит повноважної делегації з японського міста Йокогама, у складі якої будуть і бізнесмени. Саме з цією делегацією будуть проведені переговори про можливості залучення інвестицій до різноманітних перспективних проектів в Одесі. Для посла Японії в Україні Кіщаро Амае ця робоча поїздка стала другою від часу початку його каденції.

„У порівнянні з попереднім візитом, два роки тому, ваша Одеса виглядає кращою. Я маю надію, що з новим мером ваше місто одержить поштовх для подальшого успішного розвитку”, зазначив пан посол Японії в Україні.

Він висловив готовність, спільно з мером Йогогами, сприяти розвитку двосторонніх взаємин, інвестування.
XS
SM
MD
LG