Доступність посилання

ТОП новини

Генеральна прокуратура позбавила матір убитого журналіста Георгія Гонгадзе адвоката


Про це радіо “Свобода” повідомила Леся Гонгадзе. Вона каже, що отримала сьогодні листа від Генпрокуратури про те, що вона може ознайомитися із кримінальною справою про вбивство її сина, оскільки справа уже завершена. Леся Гонгадзе: “Я зрозуміла, що їм треба. І вони зараз роблять такі судилища, над такими, перепрошую, Вередюками, для того, щоби просто закрити справу і зголосити на цілий світ про те, що суд пройшов і т.д. А воно ж буде тягнутися ще роками. Головне – відрапортувати світові, що щось проведено, заведена судова справа. А ми з Ющенком тоді спілкувались і він теж спить і мріє про те, щоб завести хоч яку-небудь кримінальну справу по справі Гонгадзе".


Про це радіо “Свобода” повідомила Леся Гонгадзе. Вона каже, що отримала сьогодні листа від Генпрокуратури про те, що вона може ознайомитися із кримінальною справою про вбивство її сина, оскільки справа уже завершена.

Леся Гонгадзе: “Я зрозуміла, що їм треба. І вони зараз роблять такі судилища, над такими, перепрошую, Вередюками, для того, щоби просто закрити справу і зголосити на цілий світ про те, що суд пройшов і т.д. А воно ж буде тягнутися ще роками. Головне – відрапортувати світові, що щось проведено, заведена судова справа. А ми з Ющенком тоді спілкувались і він теж спить і мріє про те, щоб завести хоч яку-небудь кримінальну справу по справі Гонгадзе".

Сьогодні ж Леся Гонгадзе звернулася до правника Сергія Головатого з проханням захистити її інтереси замість усунутого Генпрокуратурою адвоката Андрія Федура. В інтерв’ю радіо “Свобода” Сергій Головатий зазначив, що готовий захищати інтереси матері вбитого журналіста.

Генпрокурор Святослав Піскун минулого тижня заявив про завершення справи Гонгадзе і передачу її до суду.
XS
SM
MD
LG