Доступність посилання

ТОП новини

“Системною дурістю” назвав арешти людей, які відігравали помітну роль у політичному минулому України, голова Верховної Ради Володимир Литвин


З журналістами він спілкувався сьогодні під час відвідання Сорочинського ярмарку на Полтавщині. Володимир Литвин: “Це для нас, схоже, перетворюється на буденне явище - арешти людей, які відігравали помітну роль на регіональному чи загальноукраїнському рівні. У мене немає достеменної вичерпної інформації щодо причин затримання Євгена Кушнарьова. Я послуговуюсь тією ж інформацією, що й ви. Якщо послуговуватись цією інформацією, то можна зробити висновок, що це просто дурість. А оскільки це повторюється, то це набуває ознак системної дурості. Я думаю, при такому бажанні можна сьогодні під арешт заключити всю країну. Принаймні, половину України”.


З журналістами він спілкувався сьогодні під час відвідання Сорочинського ярмарку на Полтавщині.

Володимир Литвин: “Це для нас, схоже, перетворюється на буденне явище - арешти людей, які відігравали помітну роль на регіональному чи загальноукраїнському рівні. У мене немає достеменної вичерпної інформації щодо причин затримання Євгена Кушнарьова. Я послуговуюсь тією ж інформацією, що й ви. Якщо послуговуватись цією інформацією, то можна зробити висновок, що це просто дурість. А оскільки це повторюється, то це набуває ознак системної дурості. Я думаю, при такому бажанні можна сьогодні під арешт заключити всю країну. Принаймні, половину України”.
XS
SM
MD
LG