Доступність посилання

ТОП новини

Завершуючи 23-хвилинний виступ з нагоди Дня Незалежності, Віктор Ющенко закликав українців до єдності у розбудові нової системи контролю громадян над владою. Він звернувся до народу з проханням створити гарантії неповернення до старої системи


І однією з таких гарантій, на думку Ющенка, має бути ефективність майбутнього парламенту. Він сподівається від чинної Верховної Ради підвищення прохідного бар’єру на виборах. Віктор Ющенко: “Я сподіваюся, що у нинішньої Верховної Ради вистачить патріотизму збільшити прохідний бар’єр - так ми отримаємо справжню представницьку владу, а не клуб власників політичних партій. Я вірю у мудрість народу, вірю, що навесні ми отримаємо парламент, здатний прискорити зміни, відображати різні інтереси і одночасно об”єднувати країну навколо демократичних цінностей”.

І однією з таких гарантій, на думку Ющенка, має бути ефективність майбутнього парламенту. Він сподівається від чинної Верховної Ради підвищення прохідного бар’єру на виборах.

Віктор Ющенко: “Я сподіваюся, що у нинішньої Верховної Ради вистачить патріотизму збільшити прохідний бар’єр - так ми отримаємо справжню представницьку владу, а не клуб власників політичних партій. Я вірю у мудрість народу, вірю, що навесні ми отримаємо парламент, здатний прискорити зміни, відображати різні інтереси і одночасно об”єднувати країну навколо демократичних цінностей”.
XS
SM
MD
LG