Доступність посилання

ТОП новини

“Звуки життя”: Фінал бензинового раю.



Київ, 30 серпня 2005 року.

4 гривні – марка 95-го бензину взяла в Україні цей рубіж. Сталося це у розпал сільськогосподарських робіт. Бабільше, фахівці запевняють, що це не межа. Попереду європейські орієнтири...

Про подорожчання бензину в Україні - у спільному проекті Радіо Свобода і Нашого Радіо "Звуки Життя": "Фінал бензинового раю " з Микитою Моісеєвим.

Ірина працює у Києві, але живе за містом. Через бензозаправку щодня прибуває на роботу. Зростання цін на бензин напряму вдарило по кишені. Доводиться економити на харчах. Чи відчули не автомобілісти, а перехожі подорожчання бензину?

Аудіозапис програми. Перший випуск:

Після недавнього “змагання” українського уряду з нафтотрейдерами і “призупинки” зростання цін на бензин - останній все ж зробив прорив. Чи зростатимуть ціни і надалі – пояснюють експерти у цій галузі.

Аудіозапис програми. Другий випуск:

Фермер Дмитро Соломченко з Київщини подорожчання бензину сприймає філософськи. Якщо ціни на бензин будуть рости, то пан Дмитро купить коня і оратиме землю. Як ставляться до стрибка цін на пальне українські аграрії?

Аудіозапис програми. Третій випуск:

Бензин дорожчає, і улюблене авто змушене стояти в гаражі. Який вихід? Добиратися на роботу громадським транспортом і, паралельно, шукати альтернативних способів пересуватися по місту. Британський і київський кореспонденти радять купувати велосипед.

Аудіозапис програми. Четвертий випуск:
XS
SM
MD
LG