Доступність посилання

ТОП новини

Радник на громадських засадах екс-кандидата на Президента Віктора Януковича Ганна Стеців спростовує твердження іншого соратника Януковича – Тараса Чорновола – про те, що колишній прем’єр перебуває закордоном, оскільки попереджений про можливий арешт в Україні


Раніше сьогодні про заяву Тараса Чорновола щодо перебування Віктора Януковича за кордоном повідомила прес-служба Партії регіонів.

В інтерв’ю радіо “Свобода” вона повідомила:

"Віктор Федорович перебуває в Україні. У нього все в порядку. Сьогодні зранку він ходив на ринок і вибирав квіти для своєї першої учительки, яку завжди, кожного року (якщо він у цей час перебуває в Україні) вітає особисто з днем знань і напередодні присилає їй квіти. Завтра ці квіти теж будуть вручені першій вчительці Віктора Федоровича.

Так само День шахтаря, так як і заявляв Віктор Федорович, він провів у шахтарському краю. Те, що він не з"явився на мітингах, абсолютно не означає, що він не зустрівся з шахтарями - своїми давніми друзями. У нього був у цей день дуже напружений графік, дуже важливі зустрічі і лише тим пояснюється, що він не був на кількох мітингах, які були в Донецькій області" .


Раніше сьогодні про заяву Тараса Чорновола щодо перебування Віктора Януковича за кордоном повідомила прес-служба Партії регіонів.
XS
SM
MD
LG