Доступність посилання

ТОП новини

1-го вересня працівники міліцейського підрозділу "Беркут" взяли під охорону територію Нікопольського феросплавного заводу


Від вівторка навколо НЗФ проходить мітинг, організований колишніми власниками підприємства.

Від вівторка навколо НЗФ проходить мітинг, організований колишніми власниками підприємства.

30 серпня у місті Орджонікідзе відбулися загальні збори акціонерів НЗФ. На них обрали новий менеджмент заводу. Нове керівництво близьке до групи "Приват". Експерти (неофіційно) зазначають, що останнім часом саме ця фінансова група користується підтримкою прем"єр-міністра Юлії Тимошенко.

Попередній власник заводу, народний депутат, зять екс-президента Леоніда Кучми Віктор Пінчук вважає збори 30 серпня і ухвалені на них рішення нелегітимними, а дії міліції незаконними.

Абсолютно правильними і законними визнає дії міліції у Нікополі міністр внутрішніх справ Юрій Луценко:

“Міліція заявила, що вона не є знаряддям у руках одної чи іншої сторони, але буде забезпечувати порядок на території міста. Бо колючий дріт розкидати перед прохідними не допустимо. І ще вона буде забезпечувати охорону державного об’єкту відповідно до підписаного з новим директором контракту”.

Однак чи зайде новопризначений директор Нікопольського феросплавного заводу у новий кабінет, залежить виключно від судовиконавців, додав міністр.
XS
SM
MD
LG