Доступність посилання

ТОП новини

Політрада Соціалістичної партії України вирішила розпустити Харківську обласну та Харківську міську організації СПУ


Це рішення сьогодні назвав неправомірним керівник Харківського обкому СПУ, народний депутат України Володимир Гошовський.

Це рішення сьогодні назвав неправомірним керівник Харківського обкому СПУ, народний депутат України Володимир Гошовський.

“Це рішення не відповідає самій ідеології Соціалістичної партії. Воно суперечить основним принципам відкритості, законності, рівності серед усіх членів партії. Ми хочемо повідомити суспільство про незаконність цього рішення і про те, що ми розпочинаємо акцію збору підписів серед членів партії, серед людей, які є прихильниками Соцпартії та нашої ідеології, і ми звернулися з позовами до суду стосовно ухвалених рішень”,- сказав В.Гошовський.

Член політради Соціалістичної партії, народний депутат України Йосип Вінський відкидає звинувачення Володимира Гошовського і стверджує:

“Ніякого розколу у партії нема. Я думаю, що це велике перебільшення. Ми ухвалили рішення провести перереєстрацію членів партії, з різних регіонів, безумовно. І хто вважає, що така жорстка позиція керівництва партії щодо дотримання статуту не підходить, – це його право, він може вийти з партійних лав”.
XS
SM
MD
LG