Доступність посилання

ТОП новини

Член фракцiї Народної партiї Дмитро Святош вважає, що новий Кабмiн мiнiмум на 50% буде змiнений i вiдрiзнятиметься вiд колишнього уряду


“Саме сьогоднi сталися вибори Президента, тодi як досі Президентом працював Майдан,"- сказав депутат агентству “Інтерфакс-Україна”.

“Саме сьогоднi сталися вибори Президента, тодi як досі Президентом працював Майдан,"- сказав депутат агентству “Інтерфакс-Україна”.

Незначну підтримку Юрій Єхануров отримав від партії “Реформи і порядок”, 7 з 15 депутатів проголосували “за”. Ось як пояснив свою позицію член фракції Володимир Бондаренко :

“Мене особисто (я голосував проти) не задовольнило те, що пан Єхануров ні в особисті бесіді, ні в колективних розмовах, не оприлюднив принципів формування уряду. Загальний принцип - що там не буде бізнесу - декларувався і раніше , але ми бачили уряд, який був цілком пронизаний бізнесом. Ми не бачили персоналій, ми не знаємо, з яких фракцій буде формуватися уряд, тому це голосування в закритому режимі, це гра втемну”.

Леонід Кравчук, лідер фракції СДПУ (о), котра не підтримала Єханурова, пояснив позицію соратників так:

“СДПУ (о) не голосувала, тому що ми не проти Єханурова, не проти уряду і не проти Президента, ми просто в реальній класичній опозиції. Ми не хочемо брати на себе відповідальність за уряд, якщо він працює добре чи погано, якщо ми не маємо реального впливу на уряд, це не є непідтримка - це підтримка в опозиції. Ми хочемо впливати на уряд і на Президента опозиційними методами, не маючи можливості впливати владними методами, бо влади насправді ми не маємо”.
XS
SM
MD
LG