Доступність посилання

ТОП новини

На Прикарпатті зростає кількість прихильників Всеукраїнського об’єднання “Батьківщина”.


Іван Костюк

Івано-Франківськ, 30 вересня 2005 - На Прикарпатті зростає кількість прихильників Всеукраїнського об’єднання “Батьківщина”. Чисельність цієї партії в області вже перевершила десятитисячний рубіж. Усе більше людей прагнуть стати під прапори Юлії Тимошенко, як заявило керівництво реґіонального осередку “Батьківщини”.

Щодня двісті-триста осіб виявляють бажання вступити до Івано-Франківського обласного осередку Всеукраїнського об’єднання “Батьківщина”. І це вже викликає певне занепокоєння в керівництва обласної організації. Про це повідомив голова обласної організації “Батьківщини” Дмитро Шлемко. Він назвав кількість тих, хто бажає вступити до партії, дуже великою. Дмитро Шлемко також заявив, що на сьогоднішній день партія має в області найоптимальнішу і найпоширенішу мережу і відповідно розпочинає активну підготовку до виборів.

Уже за кілька тижнів “Батьківщина” на Прикарпатті почне формувати місцеві виборчі штаби. А тим часом в обласній раді, де немає жодного депутата від “Батьківщини”, створена фракція Блоку Юлії Тимошенко. Її керівник Юрій Романюк зазначив, що до фракції увійшло 5 депутатів зі власної ініціативи у відповідь на безпідставне відправлення уряду у відставку. Голова обласної організації “Батьківщини” Дмитро Шлемко також заявив, що на вибори “Батьківщина” йтиме у блоці і цей блок однозначно називатиметься Блок Юлії Тимошенко.

Лідер обласної організації “Батьківщини” також повідомив, що партія готова поборотися за 50% голосів виборців області.

8 заступників голів районних держадміністрацій і одного заступника обласної держадміністрації, які сьогодні представляють “Батьківщину” на теренах Прикарпаття, він назвав тим кадровим потенціалом, що дає можливість розпочати продуктивну роботу. Перспективи співпраці Блоку Тимошенко з партією Віктора Ющенка “Народний союз “Наша Україна” на Івано-Франківщині поки що доволі примарні.

З цього приводу Дмитро Шлемко наголосив: “Сьогодні надзвичайно серйозні проблеми між цими політичними силами”. Однак, на особисте переконання Дмитра Шлемка, коли представники обох партій сядуть за стіл переговорів, то порозуміння буде знайдене.
XS
SM
MD
LG