Доступність посилання

ТОП новини

Кабінет міністрів відкликав з Верховної Ради два проекти закону стосовно вступу України до Світової організації торгівлі


Спікер парламенту Володимир Литвин повідомив сьогодні журналістам, що мотивацією для відкликання законопроектів є те, що над ними треба ще працювати. Відповідаючи на запитання журналістів, Литвин повідомив, що не знає про те, що, начебто Єхануров домовився з російською стороною, що Україна не вступить до СОТ раніше за Росію. Але спікер пообіцяв поцікавитися про це у пана Єханурова.


Спікер парламенту Володимир Литвин повідомив сьогодні журналістам, що мотивацією для відкликання законопроектів є те, що над ними треба ще працювати.

Водночас, як сказав голова Верховної Ради, слова про необхідність вступу до СОТ до кінця цього року поки не перетворилися на практичну роботу.

Володимир Литвин повідомив, що існує домовленість із прем’єр-міністром Юрієм Єхануровим про те, що необхідно проаналізувати закони, ухвалені раніше. Зокрема, буде проведений моніторинг того, як ухвалені закони вплинули на українських товаровиробників.

Відповідаючи на запитання журналістів, Литвин повідомив, що не знає про те, що, начебто Єхануров домовився з російською стороною, що Україна не вступить до СОТ раніше за Росію. Але спікер пообіцяв поцікавитися про це у пана Єханурова.
XS
SM
MD
LG