Доступність посилання

ТОП новини

Українська народна партія покладає відповідальність за діяльність уряду на “Народний Союз Наша Україна” та Соцпартію, і застерігає їх від утворення виборчого штабу на базі нового уряду


Про це заявив народний депутат - член фракції УНП Іван ЗАЄЦЬ, оприлюднюючи заяву фракції з парламентської трибуни.

Про це заявив народний депутат - член фракції УНП Іван ЗАЄЦЬ, оприлюднюючи заяву фракції з парламентської трибуни.

Він сказав, що уряд та парламент повинні зосередити увагу у вирішенні проблем соціально-економічного характеру та духовного розвитку, а також викликів у сфері національної безпеки.

За словами Івана Зайця, політична криза, в якій опинилась країна через безвідповідальність високих посадовців, котрі спровокували конфлікт усередині нової влади, завдала великої шкоди ідеалам української революції та авторитету України.

А фракція Соціал-демократичної партії (об’єднаної) вважає, що формування уряду під керівництвом Юрія Єханурова покликане погасити корупційний скандал в оточенні Президента Ющенка. На сесії Верховної Ради від імені фракції з такою заявою виступив Ігор Шурма. Вiн наголосив, що влада i, зокрема Президент, не визнали власних помилок i продовжують проводити полiтику, "яка приведе Україну до остаточного руйнування як системи державного управлiння", так i нагнiтання соцiальної напруженостi в країнi”.

Iгор Шурма також зазначив, що досi не ухвалений закон про Кабiнет мiнiстрiв України, а на базi "головного органу виконавчої влади намагаються сформувати штаб президентської партiї", про що свiдчать новi призначення в урядi.
XS
SM
MD
LG