Доступність посилання

ТОП новини

Україна наразі не виконала всіх умов для того, щоб отримати статус держави з ринковою економікою і має продовжити економічні реформи для того, щоб поглибити відносини з Європейським Союзом


Про це заявив сьогодні в Брюсселі президент Європейської Комісії Жозе Мануель Баррозу, водночас наголосивши, що двері ЄС відчинені для України.

Про це заявив сьогодні в Брюсселі президент Європейської Комісії Жозе Мануель Баррозу, водночас наголосивши, що двері ЄС відчинені для України:

"Ми знаємо, що українці – це європейці. Ми радо вітаємо ваше бажання бути дедалі певніше в Європі, дедалі ближче до європейських інституцій. Наші двері залишаються відчиненими. Майбутнє України – в Європі. А найкращий спосіб досягти цього – це не говорити весь час про членство в Європейському Союзі, а досягати конкретних, прагматичних результатів". Юрій Єхануров, зі свого боку, запрошував іноземних інвесторів в Україну та наголосив, що прості люди в Україні чекають, щоб курс влади на європейську інтеграцію отримав практичне наповнення.

У бельгійській столиці українська урядова делегація взяла участь у міжнародній конференції "Україна на шляху реформ".
XS
SM
MD
LG