Доступність посилання

ТОП новини

Жодної перешкоди для проведення конкурсу з продажу “Криворіжсталі” немає


Так вважають Президент та прем’єр-міністр України. Сьогодні народні депутати в першому читанні ухвалили 2 законопроекти про заборону на приватизацію "Криворіжсталі", а також 2 постанови з рекомендацією призупинити приватизацію держмайна до виборів у парламент. Конкурс з продажу підприємства має відбутися наступного понеділка.


Так вважають Президент та прем’єр-міністр України. Сьогодні Віктор Ющенко зробив подібну заяву у Лондоні, а Юрій Єхануров у Мінську, де обидва перебували з офіційними візитами.

Президент вважає, що вищу юридичну силу, ніж рекомендації Верховної Ради, має постанова уряду про приватизацію “Криворіжсталі” та закон про приватизацію.

Прем’єр також не сумнівається в успішному завершенні конкурсу із продажу 93% акцій гірничо-металургійного комбінату.

Сьогодні народні депутати в першому читанні ухвалили 2 законопроекти про заборону на приватизацію "Криворіжсталі", а також 2 постанови з рекомендацією призупинити приватизацію держмайна до виборів у парламент.

Конкурс з продажу підприємства відбудеться наступного понеділка. На “Криворіжсталь” претендують 3 компанії: “Mittal Steel Germany” з Німеччини, "Смарт-Груп" з Дніпропетровська і консорціум "Індустріальна група" з Києва. Стартова ціна комбінату - близько 2 мільярдів доларів.
XS
SM
MD
LG