Доступність посилання

ТОП новини

Колишній секретар Ради національної безпеки й оборони Петро Порошенко має намір просити Генеральну прокуратуру перевірити факти тиску на її посадових осіб при розслідуванні справи проти нього


Приводом для звернення стала заява колишнього державного секретаря Олександра Зінченка про те, що на посадових осіб Генпрокуратури при розслідуванні кримінальної справи проти Порошенка про протидію господарській діяльності компаній, які споруджують будинок на вулиці Грушевського, 9-а в Києві.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби П.Порошенка. Приводом для звернення стала заява колишнього державного секретаря Олександра Зінченка про те, що на посадових осіб Генпрокуратури при розслідуванні кримінальної справи проти Порошенка про протидію господарській діяльності компаній, які споруджують будинок на вулиці Грушевського, 9-а в Києві.

Як уже повідомлялося, 21 жовтня Генпрокуратура закрила порушену 10 жовтня кримінальну справу проти П.Порошенка через відсутність у його діях складу злочину.

15 вересня колишній голова Служби безпеки України Олександр Турчинов заявив, що П.Порошенко вимагав від будівельників пакет акцій, погрожуючи, що будівництво буде припинене.
XS
SM
MD
LG