Доступність посилання

ТОП новини

Міністр закордонних справ України Борис Тарасюк прийняв учора копії вірчих грамот від новопризначеного Посла Французької Республіки в Україні Жана-Поля Везіана


Як повідомляє прес-служба МЗС України, під час розмови сторони із задоволенням відзначили, що останнім часом українсько-французькі відносини суттєво активізувалися.

Як повідомляє прес-служба МЗС України, під час розмови сторони із задоволенням відзначили, що останнім часом українсько-французькі відносини суттєво активізувалися. Вони висловилися за подальше поглиблення політичного діалогу на усіх рівнях. Обговорювались, зокрема, питання, пов‘язані з робочим візитом Президента України Віктора Ющенка до французької столиці, а також візиту в Україну міністра закордонних справ Франції.

Французька сторона позитивно висловилася щодо приватизаційного процесу в Україні і підтвердила зацікавленість брати участь у спільній реалізації інвестиційних проектів у стратегічних галузях економіки – насамперед, в енергетиці, літако- та ракетобудуванні.
XS
SM
MD
LG