Доступність посилання

ТОП новини

Віктор Ющенко минулого року заробив понад 62 тисячі гривень


У нього є будинок на 618 квадратних метрів та земельна ділянка на 63 тисячі квадратних метрів, проте Президент не має власного авто. Прибуток президентської родини трохи більше 214 тисяч гривень на рік. Але за кордоном сім’я має рахунок на суму мільйон 200 тисяч гривень та цінних паперів на мільйон 700 тисяч гривень.


У нього є будинок на 618 квадратних метрів та земельна ділянка на 63 тисячі квадратних метрів, проте Президент не має власного авто.

Ці дані з декларації про доходи, яку сьогодні продемострував журналістам голова секретаріату Президента Олег Рибачук. Прибуток президентської родини трохи більше 214 тисяч гривень на рік. Але за кордоном сім’я має рахунок на суму мільйон 200 тисяч гривень та цінних паперів на мільйон 700 тисяч гривень.

Про прибутки старшого сина Президента у декларації не йдеться. За словами Рибачука, Андрій Ющенко сам повинен вирішити, чи демострувати пресі суму своїх доходів.

“Згідно з законом, Президент України подав декларацію. Питання декларації Адрія Ющенка, Ліни Ющенко інших дорослих членів родини - це питання, відповідь на яке мають давати ці люди. Це не зобов’язаний робити президент. Президент не може цього робити. Але це їхнє фактично право і тут ми можемо переходити певну межу”.
XS
SM
MD
LG