Доступність посилання

ТОП новини

Верховна Рада, якщо не ухвалить необхідні для вступу у Світову організацію торгівлі законопроекти, може зірвати вступ України в цю організацію і нинішнього року


На цьому наголосив голова Секретаріату Президента. На його думку, у провалі євроінтеграційних процесів під час роботи попереднього складу Кабінету Міністрів винне керівництво колишнього уряду.


На цьому наголосив під час перс-конференції голова Секретаріату Президента. На його думку, у провалі євроінтеграційних процесів під час роботи попереднього складу Кабінету Міністрів винне керівництво колишнього уряду.

“Cпроби уряду адміністративно понижувати ціни не дало нам можливість отримати цей статус у травні цього року. Ми тоді мали реальну можливість. У нас було кілька питань, але питання адміністративного втручання уряду у політику цін відклало отримання Україною статусу країни з ринковою економікою”.

Водночас Рибачук не виключив, що Україна може отримати статус країни з ринковою економікою найближчим часом. Від цього залежить вступ України в СОТ.
XS
SM
MD
LG