Доступність посилання

ТОП новини

Мінськ наполягає на вирішенні питань довкола українсько-білоруського кордону одночасно з урегулюванням українського боргу Білорусі


Про це заявив перший віце-прем''єр Білорусі Владімір Семашко на спільній прес-конференції з першим віце-прем''єром України Станіславом Сташевським у Гомелі. Білоруський міністр зазначив, що президенти двох країн ще три роки тому оговорили хід ратифікації Білоруссю угоди про кордон. І додав, що минулого року прем''єри в протоколі зафіксували суму цього боргу на рівні 134 млн. доларів.


Про це заявив перший віце-прем''єр Білорусі Владімір Семашко на спільній прес-конференції з першим віце-прем''єром України Станіславом Сташевським у Гомелі.

Білоруський міністр зазначив, що президенти двох країн ще три роки тому оговорили хід ратифікації Білоруссю угоди про кордон. І додав, що минулого року прем''єри в протоколі зафіксували суму цього боргу на рівні 134 млн. доларів.

Український міністр наголосив, що зазначений борг не державний, а корпоративний. Сташевський висловив подив, що білоруська сторона пов''язує питання кордону з вирішенням проблеми боргу.
XS
SM
MD
LG