Доступність посилання

ТОП новини

Вiталiй Кличко, чемпiон свiту з боксу за версiєю WBC, пiсля реабiлiтацiйного перiоду планує повернутися в Україну. Раніше він оголосив про закiнчення своєї спортивної кар''єри


Сьогодні в інтерв"ю Радіо Свобода прес-секретар Кличка Юрій Нестеренко повідомив: "Віталій вже готовий приїхати в Україну - це відбудеться десь 16-17 листопада. Вже є плани, які повинні ми зробити після його приїзду. Буде велика прес-конференція, тобто, як і казав Віталій, що "буде багато роботи - мало слів і багато роботи". Коли буде прес-конференція, я думаю, що Віталій сам відповість на всі питання, якщо буде йому щось сказати на формат його політичних бажань чи поглядів. На сьогоднішній день є багато чуток, які не мають під собою реалій", -сказав Радіо Свобода прес-секретар Віталія Кличка.


Сьогодні в інтерв"ю Радіо Свобода прес-секретар Кличка Юрій Нестеренко повідомив: "Віталій вже готовий приїхати в Україну - це відбудеться десь 16-17 листопада. Вже є плани, які повинні ми зробити після його приїзду. Буде велика прес-конференція, тобто, як і казав Віталій, що "буде багато роботи - мало слів і багато роботи". Коли буде прес-конференція, я думаю, що Віталій сам відповість на всі питання, якщо буде йому щось сказати на формат його політичних бажань чи поглядів. На сьогоднішній день є багато чуток, які не мають під собою реалій", - сказав Радіо Свобода прес-секретар Віталія Кличка.
XS
SM
MD
LG