Доступність посилання

ТОП новини

Вперше в історії НАТО, його штаб-квартиру в Брюсселі відвідали представники української мистецької еліти – письменники, співаки, кінематографісти


Гостей з Украни приймав Генеральний Секретар альянсу Яап де Хооп Схеффер.

























Гостей з Украни приймав Генеральний Секретар альянсу Яап де Хооп Схеффер.

В інтерв’ю Радіо "Свобода" у Брюсселі українські поп-зірки висловили свої враження від зустрічі.

Говорить Олег Скрипка:

"Я дуже радий, що така акція організована. Як ми вже говорили на брифінгу, це дуже розумні методи пропаганди, якщо ми можемо назвати це так. Просто активну, інтелектуальну частину українського суспільства запросити в штаб-квартиру НАТО - навіть сам факт, що ми сюди приїхали (а ті люди, які тут, мають дуже великий авторитет у суспільстві) це вже дуже велике досягнення".

Далі – Руслана Лижичко:

"Я не буду займатись пропагандою НАТО ніколи в житті, я не буду займатись пропагандою політики ніколи в житті! Я, швидше, роблю тут свої власні висновки: я бачу, що Європа хоче бути з нами у спільноті".

А Славко Вакарчук поділився не тільки враженнями, а й планами наступних поїздок:

"Ми маємо деякі запрошення (в тому числі і в наш миротворчий корпус у Лівані). Ми поїдемо завжди, де нас чекають і де є наші співвітчизники, яким потрібна наша моральна і, можливо, якась емоційна підтримка. Моя думка однозначна в одному: Україна - європейська країна, і вона має бути частиною Європи".
XS
SM
MD
LG