Доступність посилання

ТОП новини

Австрійська кампанія „ПОРР” готова інвестувати у розвиток Одеси.


Петро Каландирець


Одеса, 25 листопада 2005 (RadioSvoboda.ua) - Про це заявили 25 листопада на зустрічі з Одеським міським головою Едуардом Гурвіцем заявили член правління кампанії Йоханнес Доттер і радник Міністра транспорту України Вальтер Комарек.

Австрійська фірма „ПОРР” була заснована у 1969 році і нині є активним учасником ринку у різних країнах світу. Надзвичайне зацікавлення виявляють її фахівці до Одеси. Тут, на їхню думку, цілком реально вкладати гроші у будівництво сучасних готелів і різноманітних розважальних центрів. „Ми хотіли б будувати це разом з місцевими партнерами. Нині ми вивчаємо український ринок та його можливості”, сказав у привітальному слові Йоханнес Доттер. Він висловив сподівання, що Одеський міський голова сприятиме діяльності австрійської кампанії. „Ми нові на українському ринку і потребуємо підтримки”.

Член правління кампанії „ПОРР” Йоханнес Доттер повідомив, що австрійські гості займаються так само переробкою і транспортуванням сміття. Наявні можливості постійно розширяються.


Одеський міський голова Едуард Гурвіц нагадав гостям, що Одеса є єдиним обласним центром в Україні яке визнане курортним містом. Перед адміністрацією стоїть завдання перетворити причорноморське місто у потужний курорний центр європейського рівня. Робиться все можливе для залучення туристів з різних регіонів України та країн світу.

Начальник департаменту зовнішніх зв”язків Одеської міськради Олег Долженков повідомив, що під час проведеної зустрічі австрійська сторона зацікавилася різноманітними проектами, які можливо реалізувати в місті. „Тут можна сказати, що можливо кампанія „ПОРР” братиме участь у аукціоні з продажу землі, який запланований на 16 грудня. Нині вирішуються технічні питання. Далі австрійська кампанія ухвалить остаточне рішення”, сказав Олег Долженков.
XS
SM
MD
LG