Доступність посилання

ТОП новини

У Москві пройшло засідання міністрів закордонних справ країн-учасниць Організації Договору про колективну безпеку


Глави зовнішньо-політичних відомств Вірменії, Білорусі, Казахстану, Киргизстану, Таджикистану та Росії обговорили гарантування безпеки держав, які взаємодіють з НАТО у царині боротьби з тероризмом та наркозагрозою.

Глави зовнішньо-політичних відомств Вірменії, Білорусі, Казахстану, Киргизстану, Таджикистану та Росії обговорили гарантування безпеки держав, які взаємодіють з НАТО у царині боротьби з тероризмом та наркозагрозою. Виступаючи на зустрічі, президент Росії Владімір Путін сказав:

"Організація створена недаремно. І я сподіваюсь, що всі ви відчуваєте необхідність цієї організації нині. Маючи на увазі ті, як зараз модно казати, загрози і виклики, з якими зіштовхуються народи наших держав: наркотрафік, терористичні загрози, організована злочинність - це все ті реалії, з якими, на жаль, ми змушені зіштовхуватися і з якими ми зобов’язані боротися".

Також у середу у Москві міністри оборони країн СНД розглянули перспективи військової співпраці.

У цьому засіданні взяв участь і міністр оборони України Анатолій Гриценко. Напередодні – з російським керівником військового відомства Сєргєєм Івановим пан Гриценко обговорив перспективи подальшої військової співпраці обох країн і питання щодо базування російського флоту в Криму.
XS
SM
MD
LG