Доступність посилання

ТОП новини

Найдієвіші механізми, якими можна впливати на владу, це, на думку українців, вибори Президента, вибори народних депутатів та вибори до місцевих рад


Ірина Бекешкіна, науковий керівник “Демініціатив”: “Що стосується таких ключових одиниць суспільства як участь у діяльності громадських організацій, участь у діяльності політичних партій, участь населення у громадських слуханнях, то маю сказати, що їх дієвість у свідомості населення залишилася на такому ж низькому рівні, як була. Мені здається, саме в цьому ключ проблем нашого суспільства”.

Ірина Бекешкіна, науковий керівник “Демініціатив”:

“Що стосується таких ключових одиниць суспільства як участь у діяльності громадських організацій, участь у діяльності політичних партій, участь населення у громадських слуханнях, то маю сказати, що їх дієвість у свідомості населення залишилася на такому ж низькому рівні, як була. Мені здається, саме в цьому ключ проблем нашого суспільства”.

Участі у мітингах та демонстраціях, за словами пані Бекешкіної, українці теж вважають дієвим механізмом впливу на владу.



“Це дуже небезпечна тенденція як для країни, так, очевидно, тут не спрацьовуємо ми, діячі громадянського суспільства. Ніяка влада, яка є, яка буде, яка може бути, не буде настільки демократичною, наскільки це потрібно для сучасної європейської держави, допоки наше громадянське суспільство не підросте до рівня громадянського суспільства розвинутих демократій”.
XS
SM
MD
LG