Доступність посилання

ТОП новини

Ірак дякує Україні за успішну миротворчу місію


Сьогодні Віктор Ющенко під час офіційного одноденного візиту до Іраку зустрівся із прем''єр-міністром цієї країни Ібрагімом аль-Джаафарі. Іракський прем''єр подякував Україні за високий професіоналізм українських військовослужбовців, наголосивши, що питання безпеки надзвичайно важливе для Іраку, а тому зусилля українських військових з підтримання миру й спокою в країні важко переоцінити.


Сьогодні Віктор Ющенко під час офіційного одноденного візиту до Іраку зустрівся із прем''єр-міністром цієї країни Ібрагімом аль-Джаафарі.

Іракський прем''єр подякував Україні за високий професіоналізм українських військовослужбовців, наголосивши, що питання безпеки надзвичайно важливе для Іраку, а тому зусилля українських військових з підтримання миру й спокою в країні важко переоцінити.

Аль-Джаафарі висловив упевненість, що присутність українського військового контингенту поклало початок новим двостороннім відносинам між країнами і що в 2006 році після формування в Іраку нового уряду між ними активізується економічне співробітництво.

У свою чергу Ющенко наголосив, що Україна зацікавлена в проектах із відновлення Іраку.
XS
SM
MD
LG