Доступність посилання

ТОП новини

Ситуація з постачанням газу в Одесі стабільна.


Петро Каландирець Одеса, 2 січня 2006 (RadioSvoboda.Ua) - Чи буде газ в Одесі? Про це йшлося на сьогоднішній селекторній нараді, яку провів голова обласної держадміністрації Василь Цушко.

9 з половиною мільйонів кубів на добу - такий ліміт споживання газу для Одеси у цьому році. Проблеми можуть виникнути в разі різкого пониження температури - тому голова Одеської облдержадміністрації Василь Цушко вважає необхідним виділення додаткових лімітів для Одеського припортового заводу - провідного у регіоні виробника і платника податків до державного бюджету. Нагальною визнали учасники наради і необхідність заміни на багатьох підприємствах застарілого обладнання на таке, яке дозволить заощадити споживання газу.

Перший заступник Одеського міського голови Анатолій Ворохаєв в інтерв''ю радіо "Свобода" наголосив, що ситуація з постачанням газу станом на 2 січня є контрольованою. "Газ подають на необхідному рівні, працюють організації відповідальні за постачання тепла. Проблем немає жодних", сказав пан Ворохаєв.

У Центрі пропаганди Міністерства з питань надзвичайних ситуацій в Одеській області кореспонденту радіо "Свобода" підтвердили, що ситуація з газопостачанням в регіоні залишається стабільною. "Жодних надзвичайних ситуацій не зафіксовано. Тиск нормальний. Проблем немає".

Водночас, в Одесі і районах області вже діють оперативні штаби, які визначають тактику дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій.
XS
SM
MD
LG