Доступність посилання

ТОП новини

9 мільйонів доларів потребують українські промислові підприємства, щоб перейти на нові енергозберігаючі технології


Директор металургійного комбінату імені Дзержинського Олег Дубина зазначив: “Сьогодні Україна виробляє 38,4 мільйонів тон чавуну. Для реконструкції доменних печей, для того, щоб зменшити використання коксу і забрати повністю газ із розроблених технологій, нам потрібно 2,2 мільярда доларів. Для того, щоб забрати мартинівські печі зі всіх українських підприємств, необхідно два з половиною мільярди євро. Тож на це все в середньому потрібно витратити близько 9 мільярдів доларів".

Директор металургійного комбінату імені Дзержинського Олег Дубина зазначив:

“Сьогодні Україна виробляє 38,4 мільйонів тон чавуну. Для реконструкції доменних печей, для того, щоб зменшити використання коксу і забрати повністю газ із розроблених технологій, нам потрібно 2,2 мільярда доларів. Для того, щоб забрати мартинівські печі зі всіх українських підприємств, необхідно два з половиною мільярди євро. Тож на це все в середньому потрібно витратити близько 9 мільярдів доларів”, - повідомив директор металургійного комбінату.

За словами Олега Дубини, щоб підприємства перейшли на енергозберігаючі технології, необхідно щонайменше 5 років.

Раніше прем’єр Юрій Єхануров заявляв, що ціна газу для промислових підприємств буде диференційованою і закликав їх керівників переходити на енергозберігаючі технології.
XS
SM
MD
LG