Доступність посилання

ТОП новини

Прем’єр-міністр Юрій Єхануров привітав рішення Сполучених Штатів щодо надання Україні статусу з ринковою економікою


Під час сьогоднішнього візиту до Праги Юрій Єхануров в інтерв''ю радіо "Свобода" сказав: “Під час візиту до Вашингтону була відпрацьована разом з нашими експортерами схема, як треба правильно відповісти на всі запитання, як треба працювати з американським урядом, з міністерством торгівлі. І це було зроблено. Я дуже радий, що це конкретний приклад співпраці уряду з підприємцями. Це відкриває нам можливості краще торгувати з Америкою, а відтак будуть більше платити податків. Це відчує кожен українець”.


Під час сьогоднішнього візиту до Праги Юрій Єхануров в інтерв''ю радіо "Свобода" сказав.

“Під час візиту до Вашингтону була відпрацьована разом з нашими експортерами схема, як треба правильно відповісти на всі запитання, як треба працювати з американським урядом, з міністерством торгівлі. І це було зроблено. Я дуже радий, що це конкретний приклад співпраці уряду з підприємцями. Це відкриває нам можливості краще торгувати з Америкою, а відтак будуть більше платити податків. Це відчує кожен українець”.

Сьогодні Сполучені Штати Америки надали України статус держави з ринковою економікою.

Як заявив заступник міністра торгівлі США Девід Семпсон, цей статус наблизить Україну до Світової організації торгівлі.

Пан Семпсон повідомив, що наразі здійснюються кроки для підписання протоколу між Україною й США про взаємний доступ на ринки товарів і послуг, необхідного для вступу України в СОТ.

Євросоюз надав Україні статус держави з ринковою економікою в грудні минулого року.
XS
SM
MD
LG