Доступність посилання

ТОП новини

Апеляційний суд Криму сьогодні відмовив кримським організаціям Партії Регіонів і “Російського блоку” у тимчасовому призупиненні ліцензії Чорноморської телерадіокомпанії до закінчення виборів


Апеляційний суд Криму зіслався на статтю 10-ту Європейської конвенції з прав людини, яка гарантує право на отримання і поширення інформації.


Апеляційний суд Криму зіслався на статтю 10-ту Європейської конвенції з прав людини, яка гарантує право на отримання і поширення інформації. Водночас суд визнав, що Чорноморська телерадіокомпанія таки порушила чинне виборче законодавство України. Представники кримських організацій Партії Регіонів і Партії “Російський блок” заявили, що судове рішення ухвалене під тиском центральної влади. Раніше, подаючи позов до суду першої інстанції, вони заявили, що згаданий телеканал необ’єктивно висвітлює діяльність Партії регіонів та кримського виборчого об’єднання Блок “За Януковича!”, зокрема, у двох програмах “Календар” журналісти подали необ’єктивні результати соціологічних опитувань.
XS
SM
MD
LG