Доступність посилання

ТОП новини

Про численні застосування адміністративного ресурсу напередодні виборів заявив голова Комітету виборців України Ігор Попов в інтерв’ю радіо “Свобода”


Ігор Попов зазначив також, що у ході нинішньої передвиборчої кампанії “чорний піар” застосовують не менше, ніж у 2002 році.

“Інформація надходить з усіх регіонів. Якщо на минулих виборах ми говорили про застосування адмінресурсу проти якоїсь партії. То зараз “проти” майже ніхто не працює, не перешкоджають нікому. Але “за” багато посадових осіб і в органах влади, і в комерційних установах застосовують своє службове становище для підтримки певної партії”. Ігор Попов зазначив також, що у ході нинішньої передвиборчої кампанії “чорний піар” застосовують не менше, ніж у 2002 році.

Представники комітету передбачають, що такі проблеми можуть призвести до судових позовів i оскарження результатів виборів.

КВУ є всеукраїнською громадською організацією, яка спостерігає за дотриманням політичними силами українського законодавства та демократичності виборів.
XS
SM
MD
LG