Доступність посилання

ТОП новини

Прем’єр-міністр України Юрій Єхануров вважає, що підписання протоколу про доступ на ринки товарів та послуг зі США дозволяє сподіватися на вступ України до Світової організації торгівлі цього року


Про це він заявив сьогодні під час круглого столу на тему: «Україна – ЄС» із представниками європейський інвестиційних компаній. 1 березня Україна завершила двосторонні переговори зі Сполученими Штатами про доступ на свої ринки, подолавши одну з останніх перешкод на шляху до СОТ.


Про це він заявив сьогодні під час круглого столу на тему: «Україна – ЄС» із представниками європейський інвестиційних компаній. 1 березня Україна завершила двосторонні переговори зі Сполученими Штатами про доступ на свої ринки, подолавши одну з останніх перешкод на шляху до СОТ. 6 березня у Вашингтоні Торговельний представник США Роб Портмен і міністр економіки України Арсеній Яценюк підпишуть двосторонній протокол щодо взаємного доступу до ринків.

Крім США, Україні залишилося завершити двосторонні переговори про вступ до СОТ із делегаціями п’яти країн - членів робочої групи: Австралією, Вірменією, Киргизстаном, Панамою і Тайванем.
XS
SM
MD
LG