Доступність посилання

ТОП новини

Греки реалізують в Одесі грандіозний проект.


Петро Каландирець Одеса, 2 березня 2006 (RadioSvoboda.Ua) - Виконком Одеської міської Ради ухвалив проект рішення міськради про внесення пропозицій щодо надання підприємству з іноземними інвестиціями „Міханікі Україна” в оренду земельних ділянок на схилах узбережжя пляжу „Отрада” для проектування, будівництва, подальшої експлуатації та обслуговування комплексу будівель і споруд рекреаційно-оздоровчого призначення та благоустрою території – організації паркової зони загального користування.

Міська влада нині переглянула умови угоди на право забудови підписаної ще у 2004 році з грецькою кампанією „Міханікі Україна”. Згідно з новими умовами кампанія має безкоштовно передати місту сучасний кіно - концертний зал, паркову зону на площі 10 гектарів, сім відсотків від побудованого комплексу.

В Одесі у приморській зоні з”являться готелі та пансіонати.

Силами будівельників грецької кампанії буде побудований і паркінг для машин одеситів, які приїзжають на морський відпочинок на пляжі „Отрада”. Він з”явиться у верхній частині приморських схилів.

Учасники засідання виконкому Одеської Ради у п”ять разів збільшили аренду землі під будівництво. До бюджету надійде не 600 тисяч гривень (як це передбачали у 2004 році) а майже три мільйони.

Заступник Одеського міського голови Михайло Кучук запевнив, що заплановані будівельні роботи не стануть на заваді для відпочиваючих на морі. Будуть передбачені проходи до місць відпочинку.

Михайло Кучук запевнив, що проект з грецькою кампанією „Міханікі Україна” буде одним з найбільших. „ Одеса реалізації таких проектів ще не бачила. Переконаний, що він буде успішний”, наголосив заступник Одеського міського голови.

Міська влада, під час реалізації проекту грецької будівельної кампанії, звертатиме особливу увагу на пропозиції екологічних організацій. Кожен із запланованих до будівництва об”єктів буде проходити окреме узгодження всіх відповідальних служб.
XS
SM
MD
LG